Premieră în ortopedia târgumureșeană la Centrul Medical Nova Vita – Artroplastie totală de genunchi cu endoproteză necimentată

September 26, 2022
barni.jpg

În cadrul clinicii Nova Vita, echipa medicală condusă de domnul Dr. Torok  Barna, medic primar ortoped traumatolog,a realizat în cursul săptămânii trecute două artroplastii totale de genunchi cu endoproteză necimentată ATTUNE®,  în premieră în sistemul medical din Tîrgu Mureș.

Attune ® Knee System Cementless este o proteză de ultimă generație, o inovație chirurgicală, dezvoltată special pentru nevoile pacienților care suferă de gonartroză (artroza genunchiului), oferindu-le o mobilitate de amplitudine mai mare și naturală.

Intervențiile au decurs fără probleme, pacienții având o evoluție postoperatorie bună, fiind externați la 3 zile după intervenția chirurgicală, urmând să înceapă programul de recuperare.

Odată cu realizarea acestor intervenţii, Centrul Medical Nova Vita devine primul centru medical din Tîrgu Mureș și al doilea din țară care utilizează acest sistem de protezare de ultimă generație, recunoscut pe plan mondial – Attune ® Knee System Cementless, dl dr. Torok Barna fiind primul medic ortoped din Tîrgu Mureș care efectuează asemenea intervenții cu endoproteză necimentată și printre primii din România.

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale:

© 2024. Toate drepturile rezervate. Developed by INFO SMART PC