Afectiunile ORL si tratarea lor

January 18, 2022
nova_vita-1200x800.jpg

Afectiunile ORL sunt acele afectiuni care îți afectează gâtul, nasul sau urechile.

Dacă eviți tratamentul profesionist poți dezvolta complicații care se vor trata și mai greu! Mai mult, dacă alegi să te tratezi acasă s-ar putea, din nou, să agravezi simptomele și să te confrunți cu reacții adverse pe care le poate avea organismul tău la un tratament luat fara recomandare medicala.

dr. Veress Orsolya

 

In cadrul Centrului Medical Nova Vita, doamna doctor Veress Orsolya este medic specialist  ORL, un medic care  îți va fi alături pe tot parcursul consultației, dar și după.  Te va ajuta in obtinerea unui diagnostic corect, ca mai apoi să îți prescrie un tratament personalizat care să te ajute sa te recuperezi cât mai repede.

 

 

 

 

  1. Vertij

Ți s-a întâmplat să simti ca amețești sau te dezechilibrezi brusc? Știai că amețelile și vertijul pot să aibă și o cauză ORL? Este necesar un consult de specialitate cu utilizarea unor  instrumente speciale pentru a se  depista cauza exacta a acestor simptome

Vertijul este un simtom foarte neplăcut, asociat frecvent cu o frică iminentă de moarte, deși de multe ori este de fapt manifestarea unei boli foarte simple a urechii interne, care se poate trata ușor de catre un medic ORL care detine  pregătirea și cunoștințele potrivite.

Te rugăm să tii cont de aceste informații in cazul in care resimti simptomele de mai sus. La Centrul Medical Nova Vita va putem ajuta cu  o progrmare ORL pentru o recuperare cat mai rapida.

  1. Foniatrie

Răgușești frecvent sau ai o profesie care iti solicita in mod constant  vocea?

Poate simti chiar ca ti s-a schimbat vocea în ultima vreme, a devenit mai groasă sau te confrunți cu tulburări de voce în condiții de stress, după care nu poți vorbi câteva zile?

Foniatria este o ramură a specialității ORL care se ocupă de tulburările vocii.

In Cadrul Clinicii Nova Vita, Dr. Veress Orsolya te poate ajuta să depășești afectiuni care iti afecteaza vocea, aplicând tehnicile foniatriei. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la un consult ORL.

  1. Afectiuni ORL frecvente la copii

Ai auzit de polipi la copii și te gândești că și puiuțul tău ar putea avea această problemă dar nu știi cum să afli acest lucru? Îl/O auzi că respiră greu câteodată dar ți-a fost frică sa mergi la medic si sa auzi ca e nevoie de o eventuală operație?

Să știi că de fapt toți copiii au vegetații adenoide (polipi). Este normal ca la vârstele mici acesti polipi să se dezvolte în viroze respiratorii pentru a apăra organismul și a întări imunitatea.

Medicii ORL din cadrul Nova Vita detin toate dotările și aparatura necesară pentru a te ajuta cu un diagnostic corect și cu diverse soluții și tratamente pentru a menține sănătatea copilului tău.

In cazul în care o eventuală interventie chirurgicala ar fi intr-adevar cea mai bună soluție pentru ca lucrurile să revină la normal te poți baza pe profesionalismul și standardele spitalului pentru ca această experiență să fie una benefica pentru tine și puiuțul tău.

Te așteptăm la un consult ORL, pentru ca împreună să luăm cele mai bune decizii pentru sănătatea ta si a familiei tale!

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale: