Ambulatoriu

Obstetrică – Ginecologie


Obstetrică – Ginecologie

Spitalul NOVA VITA din Tirgu-Mures, va ofera servicii medicale de obstetrica-ginecologie de inalta competenta, folosind aparatura de ultima generatie, intr-un ambient placut.

COMPARTIMENTUL DE OBSTETRICA GINECOLOGIE AL SPITALULUI PRIVAT NOVA VITA este alcatuit dintr-o echipa formata din medici si asistente de obstetrica-ginecologie, anestezie-terapie intensiva, neonatologie si pediatrie.

Echipa medicala Nova Vita va ofera posibilitatea urmaririi sarcinii de la debut pana la nastere, 24 de ore din 24, prin seviciul de urgenta alcatuit din medic obstetrician-ginecolog, neonatolog si anestezist.

Ecografiile obstetricale le efectuam cu ajutorul ecografului VOLUSON E6, care permite depistarea precoce a tuturor malformatiilor fetale si sindroamelor genetice. Fatul dumneavoastra va putea fi vizualizat atat in ecografia conventionala 2D, cat si in ecografia tridimensionala statica si in timp real (3D-4D).

Spitalul Nova Vita va ofera posibilitatea internarii pentru a trata eventualele complicatii aparute in cursul sarcinii si efectuarea analizelor medicale necesare in laboratorul spitalului.

Consilierea cuplului dupa varsta de sarcina de 36-37 saptamani efectuata de catre obstetrician, neonatolog si anestezist ofera posibilitatea luarii celei mai bune decizii, de comun acord, in vederea nasterii unui copil matur, in cele mai bune conditii de siguranta, in cadrul spitalului.

Blocul de nastere al spitalului Nova Vita este alcatuit din 2 sali de nastere dotate la cele mai inalte standarde (monitorizare electronica continua a ritmului cardiac fetal, infuzomat, perfuzomat, vacuum extractor), salon pretravaliu, sala de operatii cezariene (dotata cu aparatura de ultima generatie), salon de reanimare (monitorizare continua a functiilor vitale ale mamicii), punct de transfuzie, salon de reanimare a nou-nascutului dotat cu incubator performant.

Nasterea, momentul cel mai asteptat al sarcinii, se poate desfasura in  MATERNITATEA NOVA VITA atat pe cale vaginala (cu sau fara ANALGEZIE PERIDURALA) cat si prin OPERATIE CEZARIANA. Pe toata perioada travaliului, gravida poate fi insotita de cineva apropiat.

Proaspata mamica va petrece cele 3 zile in spital, intr-o camera cu un singur pat, alaturi de nou-nascut, in cele mai bune conditii hoteliere si de igiena a lauziei, putand fi vizitata zilnic de catre apropiati. La cererea mamicii, pentru o mai buna recuperare, nou-nascutul poate fi supravegheat temporar de catre echipa de neonatologie.

De ce aveti nevoie cand va internati in MATERNITATEA NOVA-VITA? …… Doar de hainele cu care va veti imbraca bebelusul la plecarea acasa.

Pe toata perioada lauziei, echipa Nova-Vita va veni in intampinarea oricarei solicitari din partea dumneavoastra.

Dezvoltarea ulterioara a bebelusului dumneavoastra poate fi urmarita in cadrul cabinetului de Pediatrie, unde se pot administra vaccinurile necesare in cursul primilor ani de viata.

Maternitatea Nova-Vita este in relatii contractuale cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pentru gravidele care prezinta dovada calitatii de asigurat, tarifele pentru internarile din cursul graviditatii sau nasterii reprezinta co-plata seviciului medical.

La cererea gravidei, Spitalul Nova-Vita poate oferi posibilitatea asistarii nasterii de catre un medic colaborator al maternitatii Nova-Vita, pacienta urmand sa achite suplimentar onorariul medicului solicitat.

Serviciile oferite de Nova-Vita se opresc aici? NU!

Spitalul NOVA VITA ofera urmatoarele tipuri de consultatii :

1. Consult ginecologic;

2. Consult si tratament al sterilitatii;

3. Consult mamar;

4. Ecografie pelvina abdominala;

5. Ecografie endovaginala;

6. Examen Babes-Papanicolaou (screening-ul cancerului de col uterin);

7. Determinare HPV, vaccinare HPV;

8. Colposcopie.

De asemenea Spitalul NOVA VITA ofera urmatoarele tipuri de mici interventii in sfera ginecologica :

1. Insertie IUD (sterilet);

2. Extractie IUD;

3. Biopsie vulvovaginala;

4. Biopsie cervicala;

5. Biopsie endometriala;

6. Chiutetaj hemostatic-biopsic;

7. Sonohisterosalpingografie;

8. Inseminare intrauterina;

9. Intreruperea electiva a sarcinii;

10. Histeroscopie diagnostica.

In Spitalul NOVA VITA se pot efectua urmatoarele tipuri de interventii chirurgicale in sfera ginecologica :
Interventii chirurgicale abdominale :

1. Histerectomie totala abdominala cu/fara anexectomie;

2. Anexectomie/ chistectomie abdominala.

Interventii endoscopice:

1. Laparoscopie diagnostica;

2. Laparoscopie operatorie;

3. Chistectomie laparoscopica;

4. Sterilizare chirurgicala la cerere;

5. Histeroscopie operatorie.

Operatii vaginale

1. Cura prolapsului uterovaginal;

2. Corectarea incontinentei urinare la efort;

3. Conizatia colului uterin;

4. Alte interventii in sfera vulvo-vaginala.

Spitalul Nova-Vita este in relatii contractuale cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, iar pentru pacientele care prezinta dovada calitatii de asigurat tarifele pentru internare si tratament chirurgical reprezinta co-plata seviciului medical.

La cererea pacientei, Spitalul Nova-Vita poate oferi posibilitatea consultatiilor si tratamentelor ginecologice, de catre un medic colaborator al spitalului Nova-Vita, pacienta urmand sa achite suplimentar onorariul medicului solicitat.


Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale: