Ambulatoriu

Medicina muncii


Medicina muncii

Departamentul de Medicina Muncii acordă servicii complete pentru angajare sau control medical periodic la orice categorii de profesii.Serviciul nostru se distinge prin profesionalismul echipei, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor și servicii strict adaptate nevoilor clientului.Pachetul de servicii cuprinde:Servicii medicale de medicina muncii;Servicii de consiliere a angajatorului privind securitatea și sănătatea în muncă.S.C.

NOVA VITA HOSPITAL S.A. este agreată să efectueze examinările necesare persoanelor cu funcții care concură la siguranța circulației rutiere.Examinările se efectuează după programul:LUNI – VINERI 9:00 – 12:00 și cuprind următoarele:

1. Examinarea medicală la angajare/schimbare funcție a conducătorilor auto profesioniști, a coordonatorilor de transport, a profesorilor de legislație rutieră, a consilierilor ADR, a conducătorilor de autospeciale pentru transportul substanțelor speciale și/sau periculoase, transport agabaritic.

2. Controlul medical periodic al conducătorilor auto profesioniști, a coordonatorilor de transport, a profesorilor de legislație rutieră, a consilierilor ADR, a conducătorilor de autospeciale pentru transportul substanțelor speciale și/sau periculoase, transport agabaritic.

3. Examinarea psihologică a conducătorilor auto profesioniști care efectuează transport intern de mărfuri.

4. Examinarea psihologică a conducătorilor auto profesioniști care efectuează transport internațional de mărfuri.

5. Examinarea psihologică a conducătorilor auto profesioniști, a coordonatorilor de transport, a profesorilor de legislație rutieră, a consilierilor ADR, a conducătorilor de autospeciale pentru transportul substanțelor speciale și/sau periculoase, transport agabaritic.Examinările se efectuează numai pe bază de programare. (tel. 0735.701.712)


Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale:

© 2024. Toate drepturile rezervate. Developed by INFO SMART PC