Ambulatoriu

Ortopedie


Departamentul de Ortopedie beneficiază de suportul celorlalte departamente:

Laboratorul de analize

Radiologie & Imagistică (radiografii, ecografii de părți moi, RMN, CT etc.)

Specialități medicale: reumatologie, recuperare neurologica si sportiva, medicina internă, cardiologie, endocrinologie, etc.

Fiziokinetoterapie – se asigură un program de exerciții terapeutice și strategii de management al durerii pentru a ajuta la refacerea și recuperarea după leziune și suferință

Intervențiile chirurgicale minim invazive (artroscopie) sau cele de mare amploare (pentru fracturile de sold, afecțiuni ale coloanei vertebrale) au asigurate suportul logistic necesar:

Cazare în regim hotelier în rezerve individuale – asigurând atât confortul, cât și siguranța medicală;
Meniu variat care asigură aportul de elemente nutritive necesare recuperării și prevenirii uneia dintre problemele digestive frecvent întâlnite: constipația (frecvent întalnită datorită imobilizării temporare);
Echipa de asistenți medicali 24/24 h – rolul acestei echipe este foarte important mai ales în acest caz, când pacienții iși pierd mobiliatatea temporar;
Salon de Anestezie Terapie Itensivă – unde pacientul beneficiază de monitorizare specială a sănătății;
Blocul Operator – 3 săli de operație dotate cu echipamente de ultimă generație;
Recuperare medicală – fiziokinetoterapeutul lucrează în fiecare zi cu pacientul exerciții specifice de recuperare a mobilității.

Prin Departamentul de Ortopedie, Centrul Medical Nova Vita oferă suport terapeutic de înaltă calitate pentru pacienții care suferă de afecțiuni osteo-musculare. Indiferent dacă aveți afecțiuni considerate minore, precum contracturi musculare sau entorse, sau aveți nevoie de o intervenție chirurgicală complexă, cum ar fi protezarea soldului sau genunchiului, suntem aici pentru a vă oferi îngrijirea medicală adecvată.
Echipa noastră de specialiști în ortopedie este formată din medici experimentați și personal medical dedicat, care sunt instruiți să ofere tratamente personalizate în funcție de nevoile fiecărui pacient. Avem o abordare multidisciplinară, combinând expertiza medicală cu tehnologiile de ultimă generație, pentru a asigura cele mai bune rezultate în recuperare și îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.
În cazul afecțiunilor minore, precum contracturile musculare sau entorsele, oferim tratamente conservatoare, cum ar fi terapia fizică, terapia ocupatională, medicamentele antiinflamatoare și alte terapii non-invazive. Echipa noastră de terapeuți fizici și kinetoterapeuți lucrează împreună pentru a dezvolta un plan personalizat de tratament, cu scopul de a reduce durerea, de a îmbunătăți funcționalitatea și de a restabili mobilitatea pacientului.
Pentru pacienții care necesită intervenții chirurgicale majore, precum protezarea soldului sau genunchiului, echipa noastră de chirurgi ortopezi are experiență vastă în realizarea acestor proceduri complexe. Folosim cele mai moderne tehnici chirurgicale și materiale de înaltă calitate pentru a asigura o intervenție sigură și eficientă. De asemenea, punem un accent deosebit pe perioada de recuperare post-operatorie, oferind suportul necesar pentru a ajuta pacienții să revină la o funcționalitate optimă și să se bucure de o viață activă și fără durere.
Centrul Medical Nova Vita pune accentul pe calitatea serviciilor medicale oferite, dar și pe relația empatică și personalizată cu pacienții. Înțelegem că afecțiunile osteo-musculare pot avea un impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi, și ne străduim să asigurăm o abordare comprehensivă și umană în toate aspectele tratamentului. Echipa noastră este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor dumneavoastră, și suntem dedicați să vă oferim îngrijirea de cea mai înaltă calitate. 
 

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale: