Ambulatoriu

Chirurgie plastică


Chirurgie plastică

Chirurgia plastică este ramura specializată a chirurgiei care se ocupă cu repararea deformațiilor și corectarea deficitelor funcționale. Rareori o operație din această disciplină nu implică și o componentă estetică, totuși trebuie făcută diferența între chirurgia estetică și cea reparatorie sau reconstructivă: chirurgia reconstructivăîncearcă să refacă până la normal, iar chirurgia estetică încearcă să depășească (să îmbunătățească) normalul. Această diferență se reflectă și în plan financiar, operațiile estetice se fac contra cost (chiar și în spitalele de stat, deoarece asigurările de sănătate nu acoperă acest tip de intervenții).

Dorința de a îmbunătăți aspectul facial, al corpului și construirea aspectului tânăr sunt scopurile care au făcut din chirurgia plastică estetică și reparatorie unul dintre cele mai provocatoare domenii ale medicinii. Clinica Nova Vita vă oferă posibilitatea de a vă bucura de realizările acestui domeniu într-un cadru care pune accentul pe siguranță, confort și eficiență cost/calitate.

Pacientul trebuie să înțeleagă că rezultatul oricărei intervenții chirurgicale este în relație directă cu indicația operatorie, cu tehnica și materialele utilizate, dar si cu măsura  în care pacientul respectă indicațiile pre și postoperatorii. Succesul final depinde în mare măsură și de particularitățile individuale. Procedurile specifice chirurgiei estetice și plastice sunt adaptate special fiecărui pacient în clinica noastră.

În cadrul Clinicii Nova Vita puteți beneficia de următoarele proceduri:

  • Abdominoplastie parțială și totală
  • Chirurgia facială:

               –   Rinoplastie sau rinocorecție (chirurgia nasului)

–   Otoplastie (corecția urechii)

–   Blefaroplastie (plastie pleoape)

–   Lifting facial

  • Chirurgia sânilor:

–   Mărire (cu implant) sau micșorare sâni

–   Lifting / ridicare sâni

  • Lipoaspirație sau liposculptură
  • Mărire buze (injectare)
  • Peeling facial
  • Operație ginecomastie

Pentru specialitățile chirurgicale, Centrul Medical Nova Vita oferă o gamă variată de investigații, atât în cadrul ambulatoriului de specialitate cât și în cadrul spitalului pentru stabilirea diagnosticului și a conduitei terapeutice ulterioare (analize de laborator, ecografie de toate tipurile, examen Doppler, radiologie și imagistică, CT, RMN, condiții de cazare deosebite, supraveghere 24h/24h și suportul unei echipe medicale cu experiență).


Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale:

© 2024. Toate drepturile rezervate. Developed by INFO SMART PC