Personal medical în siguranță, Pacienți în siguranță! (Safe health workers, Safe patients)

September 17, 2020
WHO_Patient_Safety_Day_2020_logos_colors_compact_EN-1.jpg

Personal medical în siguranță, Pacienți în siguranță! (Safe health workers, Safe patients)

Acesta este sloganul din 2020 ales de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a marca pe 17 septembrie Ziua Mondială a Siguranței Pacientului.

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) declară săptămâna 14-18 septembrie 2020 ca fiind “Săptămâna Siguranței Pacientului în România”.

”ANMCS propune ca în toată această săptămână, atât personalul medical, pacienții, aparținătorii, cât și orice persoană care apreciază munca depusă de personalul medical, mai ales în această perioadă, să poarte un obiect vestimentar sau accesoriu de culoare portocalie (cravată, panglică, eșarfă, broșă, banderolă) prin care să marcheze Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. Portocaliu este culoarea desemnată de OMS ca simbol al acestui eveniment.”

De asemenea, ANMCS invită autoritățile ca în seara de 17 septembrie să ilumineze în portocaliu o clădire sau un monument simbol al localității.

Noi, la Centrul Medical Nova Vita, onorăm și apreciem inițiativa ANMCS de a susține în continuare această campanie dedicată Siguranței Pacientului:

 

 

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale: