Nova Vita - Sănătatea ta este prioritatea noastră

Terapia cu oxigen 100%

Oxigenoterapia hiperbară la Centrul Medical Nova Vita – Inhalarea de Oxigen Pur pentru Sănătatea Ta!

Ești în căutarea unei soluții inovatoare și eficiente pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate, Oxigenoterapia hiperbară oferită în cadrul Centrului Medical Nova Vita este soluția perfectă! Beneficiază acum de inhalarea de oxigen pur într-o cameră specială, unde presiunea este controlată cu atenție între 2 și 3 ATA (atmosfere absolute).

Ce înseamnă Oxigenoterapia hiperbară?
Oxigenoterapia hiperbară este o metodă terapeutică non-invazivă și sigură, care implică respirația de oxigen pur într-un mediu cu presiune crescută. Prin această terapie inovatoare, nivelul de oxigen din corp este ridicat semnificativ, ceea ce poate aduce multiple beneficii pentru sănătatea ta.

 

Cum acționează Oxigenoterapia hiperbară?
În timpul sesiunilor de Oxigenoterapie hiperbară, pacienții inhaleaza oxigenul pur într-o cameră special concepută. Presiunea ridicată în cameră ajută la creșterea concentrației de oxigen în sânge, stimulând astfel vindecarea și regenerarea țesuturilor afectate. Această terapie poate fi benefică în tratarea unor afecțiuni variate, cum ar fi rănile cronice, accidentele vasculare cerebrale, intoxicațiile cu monoxid de carbon, arsurile sau afecțiunile în care circulația sângelui este afectată.

De ce să alegi Oxigenoterapia hiperbară la Centrul Medical Nova Vita?

 

Echipă medicală specializată: Beneficiază de serviciile unui personal medical profesionist, dedicat și cu experiență în domeniul Oxigenoterapiei hiperbare. Ei vor monitoriza și asigura că terapia se desfășoară în condiții optime de siguranță și eficacitate.

Camere moderne și confortabile: Centrul nostru este dotat cu camere speciale pentru Oxigenoterapia hiperbară, create pentru a-ți oferi confortul necesar în timpul ședințelor terapeutice. Te vei simți relaxat și în siguranță într-un mediu plăcut.

Personalizare și atenție individuală: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și afecțiunilor sale specifice. La Centrul Medical Nova Vita, punem accent pe atenția individuală acordată fiecărui pacient.

Eficacitate dovedită: Oxigenoterapia hiperbară este o metodă terapeutică recunoscută și utilizată cu succes în tratarea unor afecțiuni variate.

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale: