Ziua Mondială a Siguranței Pacientului

Astăzi, 17 septembrie este ZIUA MONDIALĂ A SIGURANȚEI PACIENTULUI.

Noi, Centrul Medical Nova Vita, ne dorim să onorăm această zi alături de dumneavoastră.

Ultima perioadă a fost și este în continuare una încărcată de eforturi atât din partea cadrelor medicale cât și a pacienților, în vederea protejării sănătății în contextul pandemic COVID-19.

Eforturile cadrelor medicale în perioada pandemică și nu numai sunt neîncetate, iar ideea de bază promovată în cadrul Zilei Mondiale a Siguranței Pacientului este aceea că siguranța personalului care profesează în domeniul sănătății are un impact semnificativ asupra pacienților.

În acest sens, sloganul din 2020 ales de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a marca pe 17 septembrie Ziua Mondială a Siguranței Pacientului este: Personal medical în siguranță, Pacienți în siguranță! (Safe health workers, Safe patients)!

”Vorbește deschis despre siguranța cadrelor medicale!” este îndemnul OMS din acest an. Îl susținem, respectăm și onorăm. Totodată încurajăm pacienții noștri să vorbească deschis despre siguranța îngrijirilor medicale acordate lor.

În cadrul Centrului Medical Nova Vita, preocuparea constantă pentru binele și siguranța pacientului, garantarea calității și eficienței actului medical, satisfacția pacientului dar și a personalului medical sunt principii după care ne ghidăm întreaga activitate.

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale: