Servicii

Maternitate


Maternitate


NAȘTEREA LA MATERNITATEA NOVA VITA

Maternitatea Nova Vita a fost deschisă în anul 2010, o dată cu deschiderea Nova Vita Hospital, pentru a aduce o alternativă la serviciile de sănătate deja existente în Tg.-Mureș. Este alcătuită dintr-un cabinet de consultații, un salon pretravaliu, 2 săli de naștere, o sală de cezariene, un salon de urmărire postoperatorie și 10 saloane pentru lăuze cu unul sau 2 paturi, dotate cu tot confortul de care o lăuză are nevoie.
Siguranța pacientelor și a nou-născuților este asigurată de echipa de gardă alcătuită din medic ginecolog, neonatolog și anestezist, asistente și infirmiere.

Dotarea maternității este în conformitate cu cerințele din domeniu (de ex. ecograf, incubator).

Pe parcursul anilor în maternitatea noastră s-au născut 3670 de copii. Rata de transfer din ultimii 3 ani a fost de 0,75%, cauzele principale ale transferurilor fiind evoluția postnatală nefavorabilă a nou născuților datorită infecțiilor maternofetale.

În vederea nașterii la Nova Vita pacientele sunt luate în evidență de la 37 săptămâni, când se va efectua o ecografie obstetricală, înregistrarea ritmului cardiac fetal, recoltare de sânge, secreție vaginală pentru evaluarea stării materne și fetale. Ulterior reevaluările se efectuează săptămânal sau ori de câte ori este nevoie până la naștere.
Gravidele pot opta pentru unul dintre cele 2 pachete de naștere: basic si premium pe parcursul internării în maternitate.Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Birou Informații Specialități Medicale:

Birou Informații Laborator:

Birou Informații Imagistica:

Birou Informații Specialitati Chirurgicale: